IKEA & Sons of Anarchy











Jag vet inte varför min kamera bråkar ibland och gör folk kritvita i ansiktet men så blev det i alla fall.

Vi var på IKEA och handlade massa stuff och skulle äta köttbullar men av någon anledning åt vi kyckling istället. Vilka äventyr! Jag köpte inte så jättemycket,mest smågrejer. Jag köpte två kuddar,en tallrik (eftersom jag tar sönder mina hela tiden) och en äppelklyftare bland annat. Jag vet,hur lat får man vara? Men den verkade ju skoj!


Sedan åkte vi hem och Kenth gick till pizzan för macho-öl och hockey och jag stannade kvar hemma hos honom och drack med min kamrat Maja.






Efter det gick vi hem till Jennie och blev sminkade och pratade,drack och hade det trevligt tillsammans med henne,Annelie och Emelie. Senare på kvällen så gick vi hem till Emelie på (puss)kalas.






















Sedan gick vi hem till Tobias för kramkalas.











Ja som ni ser blev det väldigt mycket pössar och väldigt mycket groggar. Men trevligt var det!


Igårkväll åkte jag till gosen och skulle umgås men jag somnade på soffan och så väckte han mig när det var läggdags :P Vi satte på "En kvinnas doft" och efter fem minuter sov jag som en stock igen. Fast jag har ju sett den innan så det gjorde inget. Imorse åt vi frukost i sängen och tittade lite till på den. Den är hur bra som helst. Har ni inte sett den så gör det.
 "Hoooha!"










Idag har jag varit med Malin i tingsryd största delen av dagen och handlat en massa mat. Sedan stannade vi på Preem och åt wok och jag ville ta kort på henne men det fick jag inte så jag fick ta kort på maten istället.

Ikwäll ska jag prova ett recept på fläskfilégryta som jag hittat på en awesome matblogg (www.klarakling.blogg.se)
och blir den bra ska jag ta med till Kenth sedan när jag ska dit. Han slutar ju inte förrens halv elva och orkar nog inte göra mat då. Idag är det Desperate housewives! Det är inte så många serier jag följer ordentligt med det följer jag. På tal om serier har jag och K kollat klart på första säsongen av "Sons of anarchy" nu och den andra säsongen kommer inte kunna köpas förrens i september :( Om man ska ha med svensk text. Fan vad tråkigt. Kanske världens bästa serie ever!