Bodymod & Fredagspatrask








Gårdagen var lite märklig. Jag tog min post från brevlådan och skulle gå till jobbet och då såg jag till min fasa att dom inte hade skottat genvägen jag brukar ta "hur understår dom sig att låta bli att skotta just där JAG ska gå!?, ska jag behöva gå 5 meter extra och riskera att gå ner i vikt!?" Så blev jag kinkig och sedan tänkte jag "jaja jag får lyssna på awesome-airbourne iaf på vägen dit" och så startar inte ipoden!? Jag hade glömt ladda den men det var ju inte heller mitt fel. Sedan skulle jag upp för backen till jobbet och det var tuuuuungt och väl uppe på backen så råkade jag sladda till lite med stora benet och då var psykbrytet nära. När jag väl kom fram till mamma flåsade jag som en halvdöd ko och började svettas ymnigt eftersom jag inte är någon atlet. Sedan försökte jag lugna ner mig,rökte en cigg och öppnade min post. Och då var psykbrytet ett faktum. Jag hade fått min julklappsräkning från cdon på ca 2600 och då blev jag galenbanan och tänkte "vad i helvete!? dom kan ju inte skicka en sådanhär fet räkning till mig,hur ska jag överleva denna månaden?" Sedan började jag lugna ner mig igen och mamma fnissade åt mig och sa "fattigdom är uppfinningarnas moder". Sedan började jag jobba och funderade på det och sätt jag kunde tjäna pengar på. Himla fyndigt talesätt måste jag säga. Efter jag klurat på det ett tag och jobbat en stund så var jag lugn och insåg att jag är inte klok och får skylla mig själv och att allt löser sig. Så tack mamma för dom kloka orden och för att du älskar mig trots att jag är som linda blair från exorcisten tre gånger i veckan.






Senare på dagen kom Ida och hälsade på mig en stund och chittechattade om allt möjligt. Efter hon åkt hem gick jag hem till Maja och hjälpte henne baka kakor till sociala spelklubben. Jag får inte lägga ut några bilder på kakorna för dom skulle vara hemliga till onsdag så jag lägger ut en bild på kära Maja istället.





Efter jag varit där så gick jag hem och var lite deppig för Kenth skulle hämta mig och vi skulle sova hos honom men sedan orkade han inte efter jobbet och jag fick minipsykbryt igen. Sedan satte jag mig vid datorn och kollade fejsbuck och såg att jag hade fått ett mejl.






Och då blev jag glad igen! :)  Kjoltyg är helt obegripliga,jag är glad att jag inte är en karl.





Jag kollade runt på "sveriges sämsta sida" och hittade ett inlägg om konstiga bodymods och andra lustigheter. Jag hittade bland annat detta:




Varför i allsin dar vill man ha alvöron?





Och det här tycker jag ser ganska groteskt ut.




Eller varför inte en gigantisk donut-panna?





Korsettpiercing tycker jag däremot är snyggt och har själv funderat på. Dock inte längre.





Den här bananen är lite smått galen tycker jag. (och: AJ!?)




Den här uv-tatueringen tyckte jag var ball.


På tal om galenpannor så har lady gaga väldigt märkliga scenkläder. Men jag tycker om dom flesta av hennes låtar och hon är ball! Jag googlade lite och hittade några av hennes outfits:




Denna diggar jag!




Denna förstår jag inte alls och tycker den är ganska läskig.





Denna tyckte jag med vad tuff och en mysig bild dessutom.






Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar eller ogillar denna. Men tror jag gillar den.



Vad händer i helgen gott folk?
Jag tror min själ att jag för en gångs skull är ölsugen och VILL dricka. Lite sugen på ösultafest och gamla hederliga ladan på fredag. Fast det är förköp så får se om jag tyar och om någon är sugen. Kan hända att jag ångrar mig också och vara hemma och parkera aktern i soffan.
Här får ni fantastisk tisdagshumor!



Dagens "Din mamma":

*Din morsa är så fet att när hon låg på stranden och solade kom folket ifrån Greenpeace och försökte knuffa tillbaka henne ned i havet.



Tjo och tjim!